diumenge, 9 d’octubre del 2011

Intercanvi amb Bella Musica Nőikar

El proper dimecres dia 12 d'octubre, Nàiades - Cor de noies continua amb les activitats programades del 10è aniversari: viatja a Budapest a fer el primer intercanvi de la història de la formació. Es tracta de Bella Musica Nőikar, un cor femení de la capital hongaresa.

Durant l'estada, hi ha previstos assajos per separat i conjuntament, rutes per la ciutat, recepció a l'ajuntament de Budapest, visites a conservatoris de música i un gran concert el divendres 14, entre diverses activitats, per culminar l'anada. L'actuació consta de parts en solitari per a cada cor i la última conjunta, cantant en comú cançons populars catalanes com El Rossinyol, harmonitzat per Josep Baucells, i cançons tradicionals hongareses com Tavaszi szél vizet áraszt, entre altres.

L'intercanvi finalitzarà la pròxima primavera amb la visita de Bella Musica Nőikar a la comarca d'Osona. La iniciativa, que feia molt temps que estava en ment de Nàiades - Cor de noies, per fi es porta a terme. Esperem que sigui una gran experiència pels dos cors.

Fins la tornada!

Nació digital - Osona
El 9 Nou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada