divendres, 9 d’octubre del 2009

Nàiades guanya el Festival de Corals de Malgrat de Mar

El passat cap de setmana Nàiades - Cor de Noies va guanyar exaquo el primer premi en el IV Festival de Corals organitzat a Malgrat de Mar. El premi va ser compartit amb la secció femenina del Coro Municipal Ciudad de Mendoza (Argentina). Aquest cor argentí compta amb una llarga experiència de participació en certamens d'aquest tipus i a Malgrat es va emportar tres primers premis: cor mixt, cor d'homes i cor de dones.

El jurat del concurs va destacar la interpretació que va fer Nàiades del Testament d'Amèlia, obra obligada al Festival. Al certamen també es van interpretar dues peces a capella: "Tota Pulchra es Maria" de Maurice Duruflé, i "Salve Regina" de Miklós Kóksar. La categoria femenina va comptar també amb la participació del Cor Aglepta de Sant Cugat del Vallès que es va emportar el segon premi. D'altra banda, la categoria masculina del concurs comptava amb la participació del Cor d'Homes d'Osona que es va emportar el segon premi. 

El cap de setmana coral va permetre a Nàiades conèixer i establir contacte amb altres cors com també experimentar una sensació diferent a la d'un concert.

---

Per més informació:

Osona.com
El Ter.net
Ràdio Ona
El 9 Nou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada